Affære dating

VictoriaMilan Anmeldelse

8.0

VictoriaMilan.no

Første gang du kommer til VM-indekssiden, legger du merke til to ting; det første er en skinnende vielsesring på en av modellene. Det andre er mer en overraskelse – Amazon, Norton og McAfee's sertifikat segl, en stolthet som er en del av det korte registreringsskjemaet. Fra begynnelsen er to av dine viktigste bekymringer dekket fordi du umiddelbart vet at dette er et nettsted for gifte mennesker som deg, og like viktig er det et nettsted som har gått langt for å motbevise alle tvil som «er VictoriaMilan svindel?» Dette en lovlig virksomhet som vil beskytte din informasjon ved hjelp av de største navnene innen nettverkssikkerhet. Dette hovedbudskapet er sementert videre med uttrykk som «anonym», «diskret» og «privat», som sier mye om VictoriaMilan mens du går gjennom registreringsprosessen. Disse er akkurat de ordene du vil lese når du leter etter en datingside som skal hjelpe deg med å sette opp utenomekteskaplige affærer på en trygg måte.

VictoriaMilan anmeldelse 2024

Interessant nok er dette også den første nettsiden som på et fremtredende sted nevner at nettstedet er like godt egnet til kun å flørte og chatte som det er for å hjelpe deg med å møte noen for en affære, hvis du er en av de personene som ikke er så sikker på personlig møter gjennom datingsider som oppfordrer til utroskap. Dette er selvfølgelig tilfellet for alle datingsider, ikke alle ønsker å gå videre utover sex-chatting, men dette er den første anmeldelsen vi har gjort der et nettsted ikke er redd for å appellere til denne type brukere.

8.0 Gå til datingsiden

Det tar ikke lang tid å registrere deg og få tilgang (du må bekrefte din e-post – et annet eksempel på at nettstedet tar sikkerhet seriøst), og når du har gjort det må det sies at utseendet på nettstedet er mindre imponerende. I vår siste rapport om rivaliserende affære datingside AshleyMadison ble vi ganske overveldet av det enkle og stilige utseendet til medlemsområdet. Men denne anmeldelsen av VM har vist oss at selv om AshleyMadison vinner på utseende, så har VictoriaMilan kulere funksjoner: Anonym skygge, automatisk utlogging (i tilfelle du glemmer), et innebygd nettkasino og vår favoritt; en fremtredende «panikk»-knapp plassert i hovedmenyen. Idéen med panikk-knappen er antagelig at du skal kunne klikke på den hvis du hører at din mann eller hustru kommer opp trappen, eller noe lignende. Vi er ikke sikker på hvor praktisk funksjonen er, men det viser at VictoriaMilan er klar til å gå utover normene for å holde medlemmene trygge når de hjelper dem med å ha en affære. Hvis du vil vite hva som skjer når du trykker på panikk-knappen er det bare å lese videre.

victoriamilan

8.0 Gå til datingsiden

Er VictoriaMilan gratis?

Fullt medlemskap er pålagt for å kunne sende en melding eller utføre avanserte søk, men det kan forventes på en affæreside som dette. Av og til finner du ord som «kjærlighet» og «perfekt partner» nevnt på VM, noe som er en ganske uvanlig ting å se på en nettside for utroskap. Siden tillater også ikke-gifte mennesker å bli med, og det deles VictoriaMilan erfaringer fra folk som har endt opp med å finne noe mer enn en affære. Dette er en overraskelse for oss, og selv om vi forventer at mange utenomekteskaplige affærer fortsetter til det mer alvorlige, skaper det litt av en blandet melding som gjør at vi ikke er sikre på om dette nettstedet har som mål å hjelpe oss med å finne sex med en gift kvinne eller mann, eller om de vil hjelpe oss med å finne noe mer langsiktig enn utenomekteskaplige affærer.

Er VictoriaMilan svindel?

La oss komme tilbake til disse anklagene: Vi fant absolutt ikke noe bevis på det i denne VM-vurderingen. Faktisk likte vi at den aller første siden av nettstedet oppfordrer brukerne til å rapportere profiler som de føler kan være falske, noe som viser at de virkelig vil ha et nettsted fylt med virkelige medlemmer og ikke svindlere.

victoriamilan

Vi håper at VictoriaMilan anmeldelser som denne om hvordan VictoriaMilan fungerer har gitt deg noe å tenke på. Bare husk, hvis du er interessert i å finne utenomekteskaplige affærer på nett og har et par nettsider for utroskap som dette i tankene; det er alltid bedre med mer enn ett abonnement. Ett nettsted er ikke realistisk sett nok til å holde deg veldig opptatt, så ved å bli medlem på to eller tre datingsider øker du sjansene dine betraktelig.

Åh! I tilfelle du lurer på det, når vi trykket på PANIKK-knappen hentet den umiddelbart opp YouTube. Veldig smart :-)

Andre datingsider i samme kategori

VictoriaMilan.no anmeldelser:

 • 2017-12-06 10:36:43, OLE (Man, 51)

  Panikknapp på Victoria Milan!

  Anmeldelsen:

  Jeg elsker Victoria Milan på grunn av én ting. Panikknappen! Den er fantastisk og et must når man skal være utro. Når kjæresten kommer inn, eller noen andre jeg ikke vil skal få vite hva jeg driver med, så bare klikker jeg på panikknappen, så tar den meg til en uskyldig nettside, og ingen får vite noe som helst. Et lite tips da: Den renser ikke nettloggen, så gjør alltid det etter du er ferdig.

 • 2017-11-05 17:01:54, Niklas (Man, 39)

  Victoriamilan.no

  Anmeldelsen:

  Jeg har vært medlem på denne siden i en del år nå. Noen ganger tar jeg en pause fra nettsiden for så å komme tilbake når det passer seg. Dette synes jeg fungerer utmerket, og jeg har ikke hatt noen store problemer. Det er nok medlemmer i mitt område, og nettsida i seg selv er veldig fin, sexy og imøtekommende. Jeg kommer til å fortsette å komme tilbake

 • 2017-11-04 02:23:22, Lisa (Woman, 49)

  Trygg datingside for sidesprang

  Anmeldelsen:

  Det med trygghet og sikkerhet er viktig når du skal registrere deg på en slik side, og jeg hadde mine tvil. Men Victoria Milan er trygt, også for oss kvinner. Det er kanskje ikke så mange tilgjengelige medlemmer i mitt område, men jeg finner det jeg trenger på en trygg måte. Kundeservice er også tilgjengelig. Ikke på norsk, men de er hjelpsomme.

 • 2017-10-28 18:59:10, Anita's Secret (Woman, 39)

  For en datingside!

  Anmeldelsen:

  Victoria Milan er noe av det beste jeg har bestemt meg for å gjøre! Min mann ga meg ingen oppmerksomhet, og som en voksen kvinne så har man jo lyster som man må tilfredsstille. Jeg møtte et par menn før jeg fant en elsker jeg virkelig likte. Vi har en kjemi jeg og mannen min ikke har, og det har gjort at jeg gleder meg til å stå opp om morgenen igjen.

 • 2017-10-08 01:47:57, Christian L. (Man, 39)

  Dette var en nettside for utro mennesker, men jeg fant sex likevel

  Anmeldelsen:

  Jeg visste ikke at dette var en side å være utro på før etter at jeg hadde registrert meg. Det var kanskje min feil, i og med at det står på datingsiden, men det var ikke noe jeg tenkte over. Jeg trodde at denne siden kom til å være noe lignende Tinder. Det var det altså ikke, men jeg må også få nevne at jeg fikk ha den moroa jeg ville. Det eneste du burde ha i bakhodet er at alle ikke er single her inne. Men hvis du ikke bryr deg noe om det, så er det en fin side å finne noe sex på.

 • 2017-10-07 14:27:22, Bjørn (Man, 40)

  3 av 5 stjerner

  Anmeldelsen:

  Jeg registrerte meg på Victoria Milan for ikke så lenge siden, men jeg var ikke lenge der. Jeg likte hvordan nettsiden så ut og fungerte, men jeg syntes ikke det var nok medlemmer i mitt område. Jeg bor i en litt mindre del av landet, og jeg forventet kanskje litt for mye, men det var vanskelig å møte noen i nærheten. Det er derfor jeg velger å gi denne siden 3 av 5 stjerner

Skriv din anmeldelse av datingsiden

Please select the star