Affære dating

Anmeldelse av Saphrina

7.5

Saphrina.com

Ettersom vi nylig har skrevet anmeldelse for affære datingsider AshleyMadison og VictoriaMilan, bestemte vi oss for å legge til enda en affære datingside til i vår liste over anmeldelser for affære datingsider. Den bemerkelsesverdige forskjellen med Saphrinas er at datingsiden ikke har et kjent rykte som de to andre (noe som ikke nødvendigvis alltid en dårlig ting). Nettsiden er en del av en større gruppe som driver andre datingsider, noe som ga oss forsikring om at de vet hva de driver med og fortjener en nærmere titt.

Saphrinas hovedside er opptatt av å trekke oppmerksomheten til det gratis registrerings-aspektet på nettstedet, samt den betydelige mengden tips og veiledning om hvordan man har en affære på nett. Det er mange artikler du kan få tilgang til, selv før du registrerer deg, som tar sikte på å gi deg litt hjelp om hva som kan være et skremmende prospekt: Sette opp diskrete møter for utenomekteskapelige affærer. Det er flott at nettstedet åpenbart ønsker å gi sin støtte til et område som har så høye innsatser, men også med høye belønninger.

Registrering er enkelt, med en standard e-postbekreftelse som kreves for å få tilgang til siden i et forsøk på å sikre at brukerne er den de sier de er og bruker en ekte e-post, selv om de kanskje bruker en alternativ e-post for personvern.

saphrina

Men dessverre mister Saphrina det nettsiden får i form av entusiasme for å hjelpe medlemmer gjennom bruket av informativt innhold, med mangel på individualitet. Når du er inne på medlemsområdet blir følelsen og tonen på affære-siden litt borte, og det mangler noen av de spesielle funksjonene som er å finne på andre utenomekteskapelige datingsider (for eksempel «panikk»-knappen hos VictoriaMilan eller evnen til å sende en melding til et stort antall gifte utroe mennesker i nærområdet i en by du skal reise til på forretningsreise, som AshleyMadison tilbyr). Når det er sagt, blir disse funksjonene faktisk kun brukt et minimalt antall ganger på utroskap datingsider, så dette er ikke en kritisk feil på noen måte. Faktisk, forutsatt at søkene dine etter gifte kvinner/menn på Saphrina gir et høyt antall resultater, er det ikke noe som tyder på at denne utroskapssiden ikke vil gi deg suksess i å finne en affære, som alt i alt er det ultimate målet.

En funksjon som fortjener en egen omtale er den innebygde webcam chatten. Selv om det ikke er affære, er det et flott verktøy som sparer deg fra å bekymre deg om mangelen på sikkerhet som kan komme ved å flytte seg bort fra nettstedet til andre meldings-plattformer. For vanlige affæresøkere er dette en gudegave, da det vil tillate mye moro og flørting uten å måtte bevege seg bort fra siden. Og for den seriøse affæresøkeren er dette en sjanse til å kunne ta en titt på den gifte personen etter eget valg, på en diskret måte, før du faktisk tar det store skrittet ved å møte og være utro i person.

saphrina

Ellers er funksjonaliteten på nettstedet enkel, men effektiv. «Bla gjennom» fanen lar deg lett begynne å lete etter utroe mennesker i nærområdet, som deg, å søke etter en diskret affære på nettet. Du kan se på profiler og sende «blunk» som en isbryter uten å oppgradere. Flørten er også åpen for gratismedlemmer, og lar i utgangspunktet, et utvalg av kvinner få vite at du liker dem, i en fin Tinder-stil.

saphrina

Som man forventer, kan svar og andre innkommende meldinger bare leses når du har oppgradert (innholdet er uskarpt først), men det er definitivt et pluss at du kan teste funksjonaliteten og gjøre litt fremgang mot de gifte medlemmene før du må forplikte deg til et fullt medlemskap.

Vi var ikke sikker på hva vi kunne forvente da vi startet vår versjon av Saphrina anmeldelser. Først følte vi at det manglet detaljene fra de andre topp affære datingsidene, men etter å ha gravd litt dypere er det klart at de viktigste sakene siden mangler ikke er avgjørende. Det viktigste å fokusere på her er a) sikkerhet og b) søkeresultater. Vi har ingen bekymringer for a). Vår anbefaling er derfor at, hvis du har et godt utvalg av gifte utro mennesker i nærområdet å kunne kontakte fra din gratis prøveversjon av nettstedet, er det et godt alternativ dersom du vil være utro. Husk at du øker sjansene for å være utro mot din partner ved å ha ett fullt medlemskap.

Sammenlignet med de andre merkene på dette området er det lett å bli lurt av Saphrina under radar-tilnærmingen, men vi regner med at det er definitivt er en bra side for utenomekteskapelige affærer.

Andre datingsider i samme kategori

Saphrina.com anmeldelser:

  • 2017-10-07 14:29:43, Astrid :) (Woman, 48)

    Min lille saphrina hjemlighet

    Anmeldelsen:

    Jeg er i et forhold med en annen mann så for meg er diskresjon viktig. Jeg har ikke lyst til å gå fra mannen min, men noen ganger trenger jeg litt spenning i en ellers kjedelig hverdag. På Saphrina får jeg det jeg trenger. Jeg kan velge mellom massevis av attraktive menn som er i samme situasjon som meg. Jeg har funnet en fast partner som jeg ser noen ganger i måneden, og det er akkurat det jeg trenger.

Skriv din anmeldelse av datingsiden

Please select the star