Hook-up dating

Anmeldelse av AdultFriendFinder

7.8

AdultFriendFinder.com

AFF er en av de mest kjente voksendatingsidene der ute, og skryter av å ha mange millioner medlemmer internasjonalt (de påstår å ha nesten 100 millioner medlemsbilder), et stort personalteam og et tilsvarende markedsføringsbudsjett. Til tross for disse imponerende faktaene, så får vi alltid spørsmålet: Er det svindel på AdultFriendFinder?

La oss ta knekken på denne myten umiddelbart: Er AdultFriendFinder ekte? Absolutt. Det er ikke lureri, men en genuin datingside for hook-ups som virkelig har som mål at du skal finne noen å ligge med.

De har til og med en garanti som de stolt reklamerer for, når du har registrert deg, hvor de tilbyr tre gratis måneder dersom du ikke finner sex gjennom AdultFriendFinder. Det betyr selvfølgelig ikke at det er en fantastisk side (og det følger med noe i liten skrift), men det viser at de tror deres side har et miljø hvor kvinner vellykket kan møte menn for uforpliktende moro. Og selv om datingsiden er langt fra perfekt, synes vi de gjør en temmelig god jobb.

Det er lett å bli med: Registreringen består av to skritt, hvor du legger inn grunnleggende detaljer sammen med en introduksjon i informasjonen på profilen – en fin detalj da det ofte er fullt av tomme profiler på slike datingsider for one night stands.

Når du først kommer inn, er prisene lavere sammenlignet med hva vi har sett når vi har gjort anmeldelser av andre datingsider, og det er billigere dersom du forplikter deg til en lengre periode (du må ha tre måneder før garantien slår inn). På dette punktet trenger du ikke å betale – du kan fortsette å se deg rundt først.

Du må bekrefte e-postadressen din før andre medlemmer kan finne deg, som er en bra ting da det betyr at de profilene du ser på, i teorien, har bekreftet sine e-postadresser. Dette kutter igjen ned på antall folk som lager svindelkontoer hos AFF.

Det er lett å legge til et bilde: Finn et i filene dine eller ta et bilde med webkameraet. De foreslår også å legge til et bilde med navnet ditt på for å vise at du er den du påstår å være. Det er forfriskende å se en datingside for voksne som tar disse tingene på alvor, og det viser igjen at AdultFriendFinder er en ekte virksomhet.

Designet på siden er litt utdatert for meg, men er likevel funksjonelt. Hoved-navigasjonen er lett både på dataskjerm og mobil.

De har et interessant poengsystem (500 for å bekrefte din ID for å bevise at du er et genuint medlem), som kan løses inn mot å få varsler når noen har lest meldingene dine, sender deg virtuelle gaver, framheving av profiler osv. Det er en fin idé som legger til elementer av spillifisering til siden.

AFF har mange egenskaper sammenlignet med andre uformelle sider vi har skrevet anmeldelse om. Du kan for eksempel søke gjennom et «Hot or Not»-spill i Tinder-stil, eller «Kink Search» (hvor du kan søke etter bestemte fetisjer). Det som er ekstra bra er at disse alternativene, sammen med det avanserte søket, kan brukes selv før du oppgraderer brukeren (de fleste sider krever jo abonnement).

Du trenger ikke nødvendigvis å oppgradere for å se på en profil heller – et alternativ er å gjøre en mikrobetaling for å få tilgang. De har riktignok samme opplegg som de fleste andre når det gjelder å sende meldinger: Det krever fullt medlemskap.

Det finnes flere andre ting på nettsiden også, som åpne sider hvor hvem som helst kan legge til bloggposter (det er 25 millioner bloggposter til nå), et sex-akademi for tips og triks, medlemskonkurranser og til og med live videosendinger for medlemmer.

Siden fungerer bra på mobiltelefon, men dersom du skulle ønske deg en app, så har du muligheten til å laste ned AdultFriendFinder-appen for å få tilgang til denne siden, samt andre sider som selskapet har.

Alt i alt liker vi AdultFriendFinder og håper dette har blitt reflektert i denne AFF-anmeldelsen. Fungerer AdultFriendFinder? Det er ikke den mest blankpolerte siden, og ikke den beste for alle områder, men med garantier, gratis søkealternativer og belønninger hvor medlemmene kan bevise at de er ekte, er dette en ordentlig side som faktisk ønsker at du skal få et ligg i kveld.

Et siste punkt før vi runder våre AdultFriendFinder anmeldelser: Vi anbefaler alltid at du lager en profil på flere ulike datingsider for hook-ups for en vesentlig økning i sjansene for å ha lykken med deg. Det er som å vinne i lotto – jo flere billetter du kjøper, jo større er sjansen for å vinne.

Andre datingsider i samme kategori

AdultFriendFinder.com anmeldelser:

 • 2017-12-17 18:08:11, Susi (Woman, 50)

  Perfekt side for damer

  Anmeldelsen:

  Hvis du er dame på jakt etter en mann, er AdultFriendFinder en super side. Fordi det er så enormt mange menn å velge mellom kan du tillate deg å være litt kresen. Som kvinne kan du velge og vrake blant kjekke menn fra alle samfunnslag og fra hele verden. Jeg har en ganske travel hverdag uten så mye tid til overs, så nettsiden er helt perfekt for mine behov.

 • 2017-12-17 10:39:30, David (Man, 43)

  En grunn til at de fortsatt er her Content:

  Anmeldelsen:

  Datingsiden har eksistert i mange, mange år, og det er en grunn til at de fortsatt er her. AFF funker. Når det kommer til sex- og datingsider på nett finnes det mye rart å velge mellom, tro meg, jeg har prøvd de fleste. Selv om det kanskje finnes noen falske profiler på AFF er de aller fleste du møter ordentlige mennesker på jakt etter en date, eller to. AFF holder det de lover.

 • 2017-11-12 11:56:44, Aaliyah (Woman, 39)

  Bedre for kvinner enn for menn

  Anmeldelsen:

  Hvis du er kvinne på jakt etter en mann for et one night stand, er AdultFriendFinder den perfekte siden for deg. Kvinner kan velge og vrake i potensielle dater, men som mann kan det være litt vanskeligere. Men AFF er en seriøs side, og det er høy kvalitet på medlemmene. Uansett hva du leter etter er det mulig å finne noen som matcher deg og vil det samme.

 • 2017-11-11 07:05:29, Abeline S (Woman, 43)

  Gøy med partnerbytte

  Anmeldelsen:

  Jeg og kjæresten min har lenge snakket om å prøve partnerbytte. Tanken tenner oss veldig. Vi bestemte oss for å gjøre alvor av fantasien, og la ut en annonse på AdultFriendFinder. I løpet av kort tid kom vi i kontakt med flere par som ville det samme som oss. Vi møtte noen av dem til kaffe og en prat, og ett av treffene utviklete seg til å bli noen mer. Vi sees fortsatt ganske ofte. . .

 • 2017-10-28 19:01:13, Cool Guy (Man, 43)

  Det du betaler for

  Anmeldelsen:

  AdultFriendFinder er en kul side, men du får det du betaler for. Gratisversjonen er ekstremt begrenset, så hvis du vil ha maks ut av siden er det best å være betalende medlem. Webkamera-funksjonen er ganske kul og gir definitivt det lille ekstra. Liker også at AFF har medlemmer fra hele verden, så man kan møte folk uansett hvor man er. Det finnes absolutt dyrere og dårligere sider, så AdultFriendFinder er så visst verdt pengene.

 • 2017-10-15 02:39:04, Anders F.J. (Man, 40)

  Useriøst

  Anmeldelsen:

  CoAdultFriendFinder er ikke verdt pengene. Mistenker at det er mye falske profiler på denne siden, og profiler som ikke lengre er aktive. Jeg kontaktet ganske mange damer uten å få svar fra en eneste en. Det er altfor mange menn i forhold til damer, så det kan være vanskelig å komme i kontakt med noen av det motsatte kjønn. Jeg liker webkamera biten på siden, og mange er flinke til å legge ut bra bilder

Skriv din anmeldelse av datingsiden

Please select the star