Hook-up dating

Anmeldelse av Flirt.com

7.0

Flirt.com
Se topp 5

Denne datingsiden er vanligvis betraktet som en av de beste sidene for flørting på nettet, og vi bestemte oss derfor prøve å flørte litt på Flirt.com.

Er Flirt.com en scam? Flirt har eksistert en stund. Det drives av Together Networks, som tilbyr en rekke datingsider som imøtekommer forskjellige nisjer, som for eksempel BeNaughty – les vår anmeldelse her, UpForIt og LoveAgain. På grunn av dette, bør disse gutta vite hva de gjør, og vi følte oss sikre på at vi ville oppdage vel så mye under vår testing.

Flirt er rask og enkel å bli medlem på, som du forventer fra et nettsted som ikke nødvendigvis er laget for å finne en livspartner. Den er langt mer morsom og løssluppen enn det som navnet antyder, og siden ser ut til å etablere seg et sted mellom en tradisjonell datingside og en hardbarket hook-up side, de posisjonerer seg i midten og legger vekt på moro og flørting fremfor kjærlighet og uforpliktende sjekking.

Se topp 5

Er Flirt.com trygt? En e-post bekreftelse sendes etter at du har registrert deg, og du må bekrefte e-postadressen din før du slippes løs på siden. Forresten gikk våre inn i søppelpost mappen vår, så husk på å sjekke her (Flirt anbefaler også faktisk at du sjekker din søppelpost, så det er tydeligvis et løpende problem for dem som de gjør sitt beste for å motvirke).

flirt.com

Fungerer Flirt.com? Den generelle tilgjengeligheten på nettstedet er som du kanskje forventer fra en datingside for flørting. Du kan lese innkommende e-post, men for å svare må du oppgradere og ha et medlemskap, og du kan sende (for eksempel et blunk eller en like) for å bryte isen helt gratis. Dette er ikke noe nytt på nettdating! Det finnes også en chat hos Flirt.com. Men for å kunne lese innkommende meldinger fra medlemmer som er pålogget så må man oppgradere sin konto. Det som er interessant her er at kvinner kan sende meldinger til menn helt gratis, som er gode nyheter som alle kvinner som har lyst på en liten flørt. Men, for dere menn der ute så er det viktig å huske på, før dere klager for diskriminering, at dette betyr flere kvinner på datingsiden. Dette vil jo igjen bety flere kvinner å velge mellom, og det er aldri dårlig.

Når det gjelder funksjoner, så tilbyr de SMS chat, noe som er en gøy måte å tillate medlemmene å holde flørten gående uten å måtte logge seg på kontoen sin eller til og med ha internettilgang. Videre er det et allerede befolket «Flirtcast» alternativ som lar deg sende en melding til flere medlemmer samtidig uten å måtte legge så mye innsats i hva som blir sagt, selv om vi anbefaler at du gjør det. Det var interessant å se den gamle stilen med chattrom på Flirt, noe som var veldig populært før sosiale medier dukket opp.

flirt.com

Se topp 5

Fungerer Flirt.com? Flirt's søkefunksjonalitet gir store, klare profilbilder i resultatene, noe som vi likte godt. Du kan se mye informasjon om hvert medlem uten å måtte gå inn i hver profil, alt du trenger å gjøre er å holde musen over bildet, og deres informasjon (brukernavn, alder, kjønn og avstand fra deg) vises. Dette er bare ett eksempel på den eksepsjonelle brukeropplevelsen som dette nettstedet gir; alt er designet for å være enkelt og oversiktlig. Du kaster aldri bort tid og lurer på hvordan du skal gjøre noe, fordi nettstedet er satt opp på en såpass bra måte.

Du kan gjøre avanserte søk (filtrering tilgjengelig for mange attributter, fra lokalitet til og med øyenfarge eller om man er pålogget) uten oppgradering, noe som er en god måte å se hvor mange som er i ditt område før du bestemmer deg for å bli betalende medlem eller ikke.

flirt.com

Da vi testet mobilversjonen i vår Flirt.com anmeldelse, ble vi glade over at brukeropplevelsen fortsatt var like god. Vi var enda lykkeligere av å oppdage en app for Flirt, som er et fint alternativ som forbedrer brukeropplevelsen enda mer. Det er noe som mange av nettstedene vi har gjennomgått, ikke tilbyr fordi de ikke er villige til å investere i teknologien eller dele inntekter med app butikkene. Dette overrasker imidlertid alltid oss fordi det er virkelig ikke noe som kan sammenlignes med en app for nettbrettet eller mobiltelefonen.

For å oppsummere, så liker vi Flirt.com og syntes det var gøy å teste ut. Til tross for at det er relativt lite funksjoner, er siden enkel å bruke og gir noe som industrien trenger. Altså et sted å gå hvis du ikke ser etter et langsiktig forhold, men heller ikke vil bruke datingsider for uforpliktende sex! Vi vil råde deg til at hvis du tenker på å prøve Flirt, bruk den sammen med minst en annen datingside for å se forskjellen i medlemmene og for å øke sjansen til å få et stevnemøte.

Andre datingsider i samme kategori

Flirt.com anmeldelser:

  • 2020-01-02 23:10:44, Daniel (Man, 39)

    Flirt.com

    Anmeldelsen:

    Synes det er en kjempe dyr side,mange flotte damer. Men hallo opp til 22kr pr mld..

    Se topp 5

Skriv din anmeldelse av datingsiden

Please select the star