Hook-up dating

Anmeldelse av BeNaughty

7.9

BeNaughty.com

BeNaughty.com er generelt sett en av de største og beste hook-up-sidene på nettet, tilgjengelig for single på jakt etter uforpliktet moro. De har eksistert lenge, og er en del av Together Networks-portfolioen, i selskap av blant annet den andre store merkevaren Flirt.com (se vår anmeldelse her). Bortsett fra fargene, fungerer BeNaughty lignende Flirt i utseende (mer om det senere), men langt mer rettet mot et voksent innhold og fokus. De sikter mot å tilby uforpliktende sex for folk som er ute etter et napp hvor som helst.

Benaughty.com - hvordan fungerer det?

Det er raskt og enkelt å bli medlem av BN uten en pålagt e-post verifikasjon (i motsetning til andre datingsider, slipper du her rett inn i medlemsområdet). Men det er en beskjed øverst på siden som minner deg på at for at du skal kunne motta alle meldinger og holde deg oppdatert på andre medlemmers aktiviteter, må du omsider verifisere din e-postadresse.

Siden er stilren og enkel å navigere rundt, som du kunne forvente fra en XXX industri-kjempe som BeNaughty. Det er ingen overraskelse at nettsiden er veldig lik den suksessrike søstersiden Flirt.com, men det er noen få forskjeller som får oss til å mene at mellom de to, er BeNaughty mindre imponerende når det kommer til designet. Ett eksempel er den veldig tynne og lille navigasjonsbaren øverst på medlemsområdet. Den er liten, og vi forstår ikke helt årsaken til dette. Og for å gjøre ting verre fra et designperspektiv, er alle ikonene for tilgang til meldinger, varsler, chatten og lignende klemt sammen oppi et hjørne, som gir masse ubrukt bortkastet plass i hovedområdet som kunne vært langt bedre utnyttet.

7.9 Gå til datingsiden

benaughty

Benaughty.com funksjoner

Funksjonen igjen er veldig lik Flirt, og vi er glad for å se at de fortsatt har et chatterom. Med tanke på mengden cyber sex og eksplisitte samtaler som pågikk i slike chatterom i gamle dager (før MySpace og deretter Facebook kom og endret måten single mennesker brukte internettet på), gir det mening at dette miljøet har blitt gjenskapt her, og det gir så absolutt et fint sosialt aspekt til BN-siden. Du kan lese hva som foregår i chatterommene uten å oppgradere, men for å bli med på moroa blir du nødt til å starte et abonnement.

benaughty

Som forventet følger BeNaughtys merkevare av sex-søk de samme prinsippene som andre store uforpliktende hook-up-sider som Adult Friend Finder (Anmeldelse av AdultFriendFinder) med en «se, men ikke røre» tilnærmelse til gratis medlemskap. Du kan lese meldinger og se på profilene til andre medlemmer som dukker opp i dine søk, men all utgående kommunikasjon, bortsett fra et «blunk» eller en «like», krever et oppgradert medlemskap.

7.9 Gå til datingsiden

Mobil opplevelse. Benaughty apps

For de som foretrekker å avtale frekke møter ved hjelp av deres mobiler eller nettbrett, kan vi gledelig informere om at BeNaughtys mobile opplevelse er genial. Vår BeNaughty anmeldelse viser at mobilsiden fungerer meget bra, men for app-elskere der ute kan du også laste ned en gratis BN dating app for Android og iPhone.

Alt i alt er BeNaughty ekte, profesjonell, populær og enkel å bruke til å finne uforpliktende sex i ditt nærområde eller rundt om. Vi hadde løyet om vi sa vi ikke ble en smule skuffet over mangelen på noe nytt eller innovativt til å fange vår oppmerksomhet, den er i teorien det samme som Flirt når det kommer til funksjonalitet, og kanskje merkevaren kunne vært laget for å skille seg ut mer. Men hovedforskjellen mellom disse to er selvfølgelig at BN fokuserer mer på det voksne aspektet ved datingen. Det handler selvfølgelig også om moro og flørting, men du kan være sikker på at medlemmene av BeNaughty har meldt seg inn for å finne sex-møter både nært og fjernt, enkelt og greit.

benaughty

Benaughty.com - ja eller nei?

Konklusjonen er at dersom du er ute etter litt tilfeldig, lett flørting og moro uten å nødvendigvis bli bombardert med sextilbud er kanskje heller Flirt noe for deg. Men dersom du leser denne anmeldelsen fordi du ønsker å finne hardcore voksentreff med det motsatte (eller samme) kjønn, er BeNaughty trygt den rette siden for deg. Den har et massivt medlemstall og føles mer levende enn de fleste uforpliktende sider, og den er en av de beste leverandørene vi har anmeldt.

Men dere må huske gutter og jenter, at også datingsider så populære som BeNaughty ikke nødvendigvis hjelper deg med å finne et ligg så ofte som du skulle ønske. Vi anbefaler at du melder deg inn i flere sider samtidig, og gir dem et grundig forsøk (og smører deg litt med tålmodighet) før du tar din avgjørelse. Ta i betraktning søkeresultater i ditt område, kostnader samt brukervennlighet. Også etter at du har funnet noen sider som du virkelig liker, vil vi fortsatt anbefale at du kjører 2-3 medlemskap samtidig dersom du virkelig vil øke hook-up-tallet ditt.

Andre datingsider i samme kategori

BeNaughty.com anmeldelser:

  • 2023-10-22 12:53:30, thoralf østern (Man, 60)

    bank trek

    Anmeldelsen:

    enkelte sider er de sån at banken ikke vil trekke så de blir be taling stopp så de ener opp med purink å inn kasso så er de ikke mye serijøst så de er jo ingen som vet de på for hån jeg vet ikke vor lant de kan gå med inn kaso saker

Skriv din anmeldelse av datingsiden

Please select the star