Hook-up dating

Anmeldelse av C-Date.no

8.6

C-Date.no

Er du ikke interessert i kjedelige dateer, men på utkikk etter et uforpliktende eventyr? Da kan C-Date være midt i blinken for deg.

Kjærlighet er nå tilgjengelig ved første klikk, forutsatt at du har en fungerende internett-tilkobling. Enten om du er på utkikk etter et langvarig forhold, noe på siden eller et uforpliktende møte, finner du det på nett. Og for sistnevnte, dating uten forpliktelser, er det verdt å bli medlem på C-Date.no.

Hva er C-Date?

C-date.no ble lansert i 2008 som nettportalen for kvinner og menn ute etter uforpliktende forhold og erotiske eventyr, og er i dag Norges største og raskest voksende datingside for casual dating. Hos C-date er det frihet som gjelder, og mottoet deres «alt kan, ingenting må» er et bra førsteinntrykk til hva siden har å tilby.

c-date

8.6 Gå til datingsiden

Hvem er c-date for?

Nettsiden er laget for norske kvinner, menn og par som er på leting etter seksuell tilfredsstillelse. Om det er et uforglemmelig one night stand eller en lengre affære du er på utkikk etter velger du selv, men nettsiden som kan tilby deg det er C-date.no. Casual dating er en uforpliktende og ukomplisert løsning for seksuell tilfredsstillelse, og kan være en enkel måte å få litt fart og spenning i hverdagen.

Hvordan fungerer C-Date?

C-date.no er en moderne nettside, med enkle løsninger for navigering og registrering. Når du åpner siden blir du møtt med den sensuelle fargen lilla, og et enda mer sensuelt bilde av en vakker kvinne i undertøy. Muligens akkurat det du er på utkikk etter? Du kan raskt og enkelt starte din registrering med en gang, ved å velge ditt kjønn og kjønnet du søker. Om du derimot ønsker å lese litt mer informasjon om siden og casual dating kan du bla deg gjennom C-dates eget magasin, hvor du kan finne artikler om C-Date.no erfaringer og annen interessant lesing.

c-date.no

8.6 Gå til datingsiden

Selve registreringen er ikke bare enkelt lagt opp øverst på nettsiden, men også en rask affære å gjennomføre. Du velger raskt ønsket kjønn og informasjon som hvor du kommer fra, alder, sivilstatus og utseende, i tillegg til valg om hva du søker (møte single, et uforpliktende forhold, flørte, chatte, leke eller se på). Etter at du har opprettet din profil har du også mulighet for å definere hva slags type du er – seksuelt – i ditt helt eget stemningsgalleri. Alle opplysningene du legger inn blir kun brukt for å matche deg med personer med lignende preferanser. C-date er nemlig ingen nettside hvor du må bla deg gjennom et hav av alle registrerte medlemmer, men de matcher deg med personer som virker kompatible med deg og dine seksuelle lyster.

Har du et ønske om å prøve noe nytt? Om det høres fristende ut å registrere seg og ta del i eventyret, kan det hjelpe å vite at C-date er et suksessrikt og respektabelt alternativ. Datingsiden nærmer seg 500,000 medlemmer i Norge, med et veldig balansert forhold mellom kvinnelige og mannlige medlemmer. Over 50 % av de registrerte er i forhold på leting etter avveksling, mens resten er single. En nylig C-Date.no test viste også at responsen fra matcher er veldig høy, og antallet falske profiler er så og si ikke-eksisterende. Med disse medlemstallene skal det være mulig å finne akkurat det du leter etter. Og på grunn av det er ikke rart at mange har hatt bra C-Date.no erfaringer.

Anmeldelse av C-Date.no

8.6 Gå til datingsiden

C-date - er det trygt?

Om situasjonen din er slik at du er i et forhold, eller du for andre grunner ikke ønsker å ha din profil åpen for alle, kan du senke skuldrene når det kommer til C-Date. Det er nemlig et stort fokus på diskresjon, og her har du mulighet til å gjøre både bildene dine og profilteksten din anonym for alle utenom godkjente matcher. Med andre ord så velger du selv hvem som kan finne deg, og ikke. I tillegg er nettsiden – URLen – en HTTPS sikret side, som betyr at du kan være sikker på at all informasjon du registrerer vil bli kryptert og utilgjengelig for andre. Det er viktig at du føler deg sikker, både på nettsiden og under møtene, slik at opplevelsen din kan bli best mulig.

C-Date - vår konklusjon

Er det verdt å bli medlem på C-Date.no? Om du er ute etter et tilfeldig sensuelt møte, på en sikker og enkel måte, så blir svaret fort ja. Her har du mulighet til å utdype dine seksuelle lyster, og velge det som passer best for deg; uansett hva det skulle være. På den andre siden anbefaler vi selvfølgelig å ikke bare låse deg til en datingside, men kombinere flere for best resultat. Lykke til, og ha det gøy!

Andre datingsider i samme kategori

Skriv din anmeldelse av datingsiden

Please select the star