Dating


Anmeldelse av AcademicSingles.no

8.1

AcademicSingles.no

Du er høyt utdannet, i en god jobb og på plass hvor du vil akademisk i livet. Alt du mangler er en partner på samme sted. Hvor går du da?

 

Svaret skal, ifølge dem selv, være Academicsingles.no. Datingsiden har spesialisert seg på å hjelpe høyt utdannede med å finne andre høyt utdannede. Men hvordan sjekker academicsingles.no at man faktisk er høyt utdannet, kan man ikke bare finne det på? Er det i det hele tatt et poeng med å bli medlem på academicsingles.no? Det er det vi kommer til å svare på nedenfor.

Første gang du åpner siden, blir du mottatt av ei tilsynelatende pent kledd og profesjonell dame. Påå nettsiden står det at man kan melde seg inn gratis og ved siden av dette er det et registreringsskjema. Og det er egentlig all informasjon man får på hjemmesiden. Så for mer informasjon må man søke litt rundt på nettet, både for å finne ut om det er verdt et medlemskap, og pris. Og det er jo egentlig helt greit å gjøre fordi man vil jo alltid vite hva man kjøper og hva andre synes om tjenesten.

Et raskt søk på academicsingles.no erfaringer viser at mange tusen brukere er fornøyde med tjenesten. Den er enkel, og har i tillegg en app man kan bruke dersom man er på farten, som høyt utdannede, opptatte unge mennesker er i dag. Kanskje det er noe av grunnen til rett-på-sak hjemmesiden? Samt den enkle, men effektive siden, som kan virke noe utdatert i motsetning til sine konkurrenter.

Også academicsingles.no bruker en personlighetstest som pekepinn når man blir medlem, for å sikre at du vil finne det du leter etter, samt at andre enklere kan finne deg. Det blir litt som de gamle matchmaking-artiklene man fant i tenåringsblader når man var yngre, da spørsmålene ikke er helt standard. Et av spørsmålene er for eksempel hva man tjener, det er jo tross alt AcademicSingles og mange er nysgjerrig på hva man tjener i en stilling som er høyt oppe og som krever en god utdanning. Etter en AcademicSingles.no test fyller du ut en enkel velkomst som vises på siden din, og du er klar.

Nå er du inne etter å ha registrert deg så vil du finne en liste med potensielle kontakter som passer dine kriterier og din profil: Det fine her er at du selv kan gjøre om på listen, slik at medlemmene du matchet med kan gå i rekkefølge etter hva som er viktigst for deg. Noe som gjør det enda enklere å finne riktig person å ta kontakt med. Som de selv sier, er det flere tusen som bruker siden, noe som gjør det en sannsynlighet å treffe noen som kan være din likemann på mange områder. Dette liker vi godt!

Noe som er negativt her er jo at dette selvfølgelig er en betalingstjeneste som de fleste andre datingsider. Men dette er jo derfor ikke noe nytt å møte på i dating-verdenen heller.

Det er kanskje noen som tenker at firmaer bruker denne siden til å se etter mulige arbeidere, i og med at dette er en nettside med mange høyt utdannede personer. Men AcademicSingles nevner at de passer godt på at dette ikke skal skje og de monitorer dette nøye. Noe vi synes er flott! Administratorer passer også på at det ikke er falske profiler rundt på siden, som er en lettelse, da man ikke trenger å tenke seg om for å finne ut om profilen er ekte eller ikke, noe som kan forekomme på slike sider.

Så er det verdt å bli medlem på academicsingles.no? Ja, dersom du vil finne andre som ser etter det samme som deg, med lignende nivå i utdanning, og et potensielt forhold. Vi liker at nettsiden er trygg og at det er stort fokus på at det kun skal være seriøse medlemmer på datingsiden. De har også en app som gjør at man alltid har datingsiden tilgjengelig, som er et stort pluss i dagens travle hverdag. Er du ofte på farten, høyt utdannet og leter etter en med samme driv som deg, er AcademicCingles.no kanskje den rette datingsiden for deg.

Andre datingsider i samme kategori

 • NextLove.no NextLove.no

  NextLove.no er en datingside for skilte og single foreldre, som betyr at den er spesielt designet for å hjelpe disse gruppene med å finne kjærligheten.

  Gå til datingsiden
 • DatingBuddies.com DatingBuddies.com

  Er du ny til nettdating, og kanskje ikke vet helt enda hva som passer for deg? Er det da en side der ute som du kan bruke? Datingbuddies.com er en slik side, som er akkurat det du selv har lyst til at den skal være. Men er den noe bra? Les vår Datingbuddies.com test og finn ut.

  Gå til datingsiden
 • eHarmony.com eHarmony.com

  eHarmony er kanskje den mest suksessrike datingsiden på nett, i det minste på papiret. Men du finner ikke kjærligheten på papiret, den finner du på nettet! Vi bestemte oss for å sjekke ut dette, og du kan trygt si vi har sett frem til en eHarmony anmeldelse.

  Gå til datingsiden

Skriv din anmeldelse av datingsiden

Please select the star