...
Advertising Disclosure

DatingKatalog.no is a free comparison website that is compensated by third party providers if a visitor clicks on one of our links, registers or purchases a membership on sites that appear on DatingKatalog.no. Without this commission we would not be able to offer this service, which is free for visitors. Domains and hosting cost money and work for the administration and maintenance of DatingKatalog.no is time-consuming and cost-intensive. Through this there are no additional costs for visitors!

The performance, conversion rate and popularity of the sites that appear on DatingKatalog.no as well as the compensation we receive by third party providers impacts the location and order in which the companies and/or their products are presented and also have an impact on the rating that is assigned to them. The ratings that appear on this site are determined by our subjective opinion and are also based on the performance, conversion rate, brand popularity and compensation received by third party providers. However, in some cases we do not receive any commission at all but still want to present a variety of sites to you. A list of paying and non-paying third party providers, a detailed explanation on our affiliate relationships and a review and analysis process explanation can be found here.

By using DatingKatalog.no, you assent to this advertising disclosure, as well as the disclosure Privacy Policy and Terms of Use which are incorporated by reference. You are not obligated to use the website, initiate contact with providers, or agree to purchase any service. The information, including prices, that appear on DatingKatalog.no is subject to change at any time.

Dating


Anmeldelse av Be2.no

8.6

Be2.no

Jakten på kjærligheten er en utfordring. Men denne utfordringen kan bli mindre ved å bruke nettdating tjenester, det sier i alle fall Be2.no. Men stemmer dette? La oss finne ut.

 

Uansett hvor langt vi har kommet, er og forblir det et stigma rundt nettdating. En av klagene er også at det blir for upersonlig; man finner ikke det man leter etter. Be2 mener de skiller seg ut fra andre tjenester og sider på nettet med en større personlighetstest som må tas, hvor de da tar over søkeprosessen så vi ikke trenger å se gjennom profiler som ikke passer for oss. Så er det verdt å bli medlem på Be2.no?

Be2.no spesialiserer seg på å finne en partner til fast forhold, i motsetning til enklere apper i dag hvor man, i all sannsynlighet, bare vil finne seg en for kvelden. Be2.no gir deg forslag som komplimenterer svarene du ga på testen når du ble medlem; en som de mener kan være passende for deg. Om du er enig med de presenterte potensielle partnerne, tar du selv kontakt, akkurat som de fleste datingsider, og akkurat som i det virkelige liv. Bare at her har du muligheten til å vite at dere i alle fall har noe til felles før du tar kontakt.

Ser man kun på tallene, ser man at Be2.no er brukt av flere millioner, i Norge er det alt 330.000 medlemmer, fra storbyene og ut på landet. Det er ikke alle datingsider som er passende for alle, og på grunn av det så må man gjøre opp sine egne Be2.no erfaringer. Men det vi kan si er at nettsiden er enkel å navigere seg gjennom, og pen å se på. Om man har lyst til å ta Be2.no testen så er også denne diskré, og dersom man er redd for at alle på Facebook kommer til å se denne testen, så trenger man altså ikke å bekymre seg for det.

be2

Som bruker er du anonym så lenge du vil, og du velger selv hvem du vil hilse på og bryte den anonymiteten. Igjennom Be2.no sine egne, og andres erfaringer, kommer det frem at brukerne er oppriktig ute et forhold, og ikke kun er der for «moro skyld». Dette gir et mer seriøst preg over tjenesten, i tillegg til algoritmen som finner passende partnere til hvert enkelt medlem.

Siden er enkel å bruke, og du får god hjelp av kundeservice skulle du trenge dette. Både før og etter bruker er opprettet. Det er også viktig å huske at man må være ærlig og presis når man fyller ut personlighetstesten; det er denne som gjør siden til det den er. Det er også enkelt å holde kontakt gjennom det interne meldingssystemet, og man kan laste ned en app, så kontakten kan holdes dersom man er bortreist, eller om man rett og slett foretrekker å bruke mobilen eller nettbrettet.

be2

Men som stort sett alle datingsider der ute, så man betale for et fult medlemskap. Det er selvfølgelig gratis å bli medlem og kunne se potensielle partnere og medlemmer, samt å sende melding, men det er en tjeneste man må betale for dersom man vil ha svar og flere goder. Og vi alle vil jo ha svar når vi skriver til noen, vil vi ikke? Men, som nevnt, i motsetning til mange gratissider og apper, har Be2.no funnet potensielle partnere som passer for deg, så her må man finne ut selv om det er verdt de ekstra kronene for å finne likesinnede. De vil også forlenge medlemskap dersom man ikke har et visst antall matcher, noe som gjør at man ikke må sjekke klokka, eller datoen. Man vet jo egentlig aldri når den man ser etter dukker opp.

be2

Så er det verdt å bli medlem på be2.no? Ja, dersom du vil finne andre som ser etter det samme som deg, og det er et potensielt forhold. Be2.no har en av de beste personlighetstestene, og lar deg være anonym så lenge du selv ønsker det. Om dette er alt du ønsker i en datingtjeneste, er Be2.no siden for deg.

Andre datingsider i samme kategori

 • DatingBuddies.com DatingBuddies.com

  Er du ny til nettdating, og kanskje ikke vet helt enda hva som passer for deg? Er det da en side der ute som du kan bruke? Datingbuddies.com er en slik side, som er akkurat det du selv har lyst til at den skal være. Men er den noe bra? Les vår Datingbuddies.com test og finn ut.

  Gå til datingsiden
 • eHarmony.com eHarmony.com

  eHarmony er kanskje den mest suksessrike datingsiden på nett, i det minste på papiret. Men du finner ikke kjærligheten på papiret, den finner du på nettet! Vi bestemte oss for å sjekke ut dette, og du kan trygt si vi har sett frem til en eHarmony anmeldelse.

  Gå til datingsiden
 • badoo.com badoo.com

  Er Badoo en datingside, et sosialt nettverk eller noe midt imellom? Er Badoo bra? Vi bestemte oss for å gjære en Badoo anmeldelse og finne ut av dette..

  Gå til datingsiden

Skriv din anmeldelse av datingsiden