Dating


Anmeldelse av eHarmony

7.1

eHarmony.com
Se topp 5

eHarmony er kanskje den mest suksessrike datingsiden på nett, i det minste på papiret. Men du finner ikke kjærligheten på papiret, den finner du på nettet! Vi bestemte oss for å sjekke ut dette, og du kan trygt si vi har sett frem til en eHarmony anmeldelse.

En gang beskrev vi Match.com som Coca-Cola av nettdating-verdenen i en av våre anmeldelser. Basert på det, er det i så fall ingen tvil om at eHarmony da er Pepsi. Med over 15 års erfaring bak seg, medlemmer i over 200 land, og årsaken til at millioner av par har funnet hverandre ifølge dem selv, har alle som har vurdert å lete etter kjærligheten på nett hørt om denne merkevaren.

Nettsiden ble grunnlagt av en psykolog, noe som kanskje forklarer deres ideer om at den beste måten å matche mennesker på, er gjennom kompatibilitetstester. Nettsiden skiller seg ut fra mengden fordi den bruker vitenskap for å hjelpe folk å møte andre single. I følge eHarmony betyr dette at deres medlemmer vil ha en større sjanse for å finne kjærligheten og gå inn i et langvarig forhold enn om de skulle sett gjennom nettsiden selv og tatt en avgjørelse vedrørende hvem de skulle kontaktet basert ene og alene på fysisk tiltrekning.

Se topp 5

Hvis vi ser tilbake på deres påstand om at de har matchet millionvis av par, så er dette en vågal påstand. Deres suksesshistorier på nett er mange, og de er også ivrige til å få frem den imponerende informasjonen om at 438 giftemål skjer HVER DAG på grunn av eHarmony. Så da er det ingen overraskelse at eHarmony er så store som de sier med den type bevis i bagasjen. Her er det mange med eHarmony erfaringer som har fått en lykkelig slutt.

eharmony

Se topp 5

Uansett om du kommer frem til eHarmonys nettsider eller app på grunn av TV- eller radioreklamene, magasinartiklene eller den gode, gammeldagse jungeltelegrafen, vet du det øyeblikket du er inne at dette er et sted de tar kjærlighet seriøst. Dette føles ikke ut som et sted som er opptatt av prosessen og en potensiell sjanse for å finne den spesielle for deg, dette stedet føles ut som en nettside som vet nøyaktig hvorfor du er her, og som ønsker å innfri ditt ønske. Det er mye å lese gjennom for å hjelpe deg med å bestemme om du ønsker å melde deg inn. Og når du har gjort det, starter en prosess som er langt mer tidskrevende enn 99 % av alle andre datingsider på nettet.

Hvis du er homofil og ønsker å bli medlem, har du interessant nok ikke mulighet til det. Du blir isteden dyttet over til en av deres samarbeidsider. Samt hvis du er separert, men fortsatt gift, vil du heller ikke ha mulighet til å melde deg inn. I tillegg ble en av våre testere fortalt (etter at han hadde fullført spørreundersøkelsen) at siden ikke hadde noen matcher til ham, men han måtte ikke ta det personlig! Er eHarmony svindel? Nei. Dette er ikke en side som prøver å få så mange medlemmer som mulig for fortjenesten, den er kresen i utvalget og ønsker kvalitetsmedlemmer, ikke kvantitet. Slik fungerer eHarmony som et verktøy for å få single til å møtes.

eharmony

Se topp 5

Registreringsprosessen tar rundt 30 minutter på grunn av den utfyllende personlighetstesten. Spørsmålene omhandler i hovedsak hvordan en oppfatter en selv, og er veldig enkle å svare på. Spørsmålene kan være om alle mulige ting, hvem du ser etter, om du røyker eller ei, hva du jobber med, inntekt og lignende. Du må fylle ut testen oppriktig, for siden merker det dersom du prøver å haste forbi spørsmål. Nok en gang beviser eHarmony at de er et sted for seriøse datere.

eharmony

Se topp 5

Når du omsider har sluppet inn i medlemsområdet vil eHarmony komme med en liste med profiler som matcher deg med et annet medlem basert på hva du svarte i kompatibilitetstesten. På et tidspunkt vil de tilby guidet kommunikasjon, som hjelper deg med å bryte isen hos en du ønsker å kontakte. Dette er en god idé, da du slipper å lure på hvordan du skal starte samtalen, ved å tilby deg et utvalgt forhåndstilte spørsmål og et hendig veikart for å bli kjent med personen. Som med de fleste eHarmony alternativer, må du oppgradere medlemskapet for å starte kommunikasjonen.

eharmony

Er eHarmony den enkleste datingsiden på markedet? Nei. Ikke den morsomste heller, hvis vi skal være helt ærlig. Den tar tid og krever innsats. Det føles seriøst og en smule konservativt når den blir satt opp mot noen av de mer moderne, gøyale datingsidene. Men hvis du tester ut nettdating med den ene hensikten i å finne en super match for et seriøst forhold, så lyver ikke statistikken. Siden er kanskje ikke så morsom og laid-back som Tinder eller DatingBuddies, men den kan vise til gode resultater hos mange mennesker og det er på ingen måte umulig at den kan gi deg samme suksess.

Se topp 5

Husk at dersom du er seriøs med å finne noen å date på nettet, vil sjansene dine øke betraktelig dersom du tester ut 2-3 sider samtidig. Desto flere medlemskap du har, desto flere svar og matcher får du, og resultatet av det er flere dater. Det er mange gode datingsider – det er derfor lurt å teste så mange du kan for å finne den som passer best for deg.

Andre datingsider i samme kategori

 • Be2.no Be2.no

  Jakten på kjærligheten er en utfordring. Men denne utfordringen kan bli mindre ved å bruke nettdating tjenester, det sier i alle fall Be2.no. Men stemmer dette? La oss finne ut.

  Gå til datingsiden
 • AcademicSingles.no AcademicSingles.no

  Du er høyt utdannet, i en god jobb og på plass hvor du vil akademisk i livet. Alt du mangler er en partner på samme sted. Hvor går du da?

  Gå til datingsiden
 • DatingBuddies.com DatingBuddies.com

  Er du ny til nettdating, og kanskje ikke vet helt enda hva som passer for deg? Er det da en side der ute som du kan bruke? Datingbuddies.com er en slik side, som er akkurat det du selv har lyst til at den skal være. Men er den noe bra? Les vår Datingbuddies.com test og finn ut.

  Gå til datingsiden

Skriv din anmeldelse av datingsiden

Please select the star