Languages......

Dating


Anmeldelse av NorgeDate.net

 

Hei og velkommen til DatingKatalog.no. Takk for at du er interessert i vår NorgeDate.net anmeldelse. For øyeblikket er vi opptatt med å anmelde NorgeDate.net. Vennligst kom tilbake senere, og takk for tålmodigheten.

Imellomtiden kan du se deg rundt på DatingKatalog.no eller besøke andre datingsider i samme Kategori.

Forresten, har du delt dine positive eller negative erfaringer fra NorgeDate.net? Del gjerne dine erfaringer med oss – dette hjelper andre brukere finne den rette datingsiden.

Takk :)

Andre datingsider i samme kategori

 • DatingBuddies.com DatingBuddies.com

  Er du ny til nettdating, og kanskje ikke vet helt enda hva som passer for deg? Er det da en side der ute som du kan bruke? Datingbuddies.com er en slik side, som er akkurat det du selv har lyst til at den skal være. Men er den noe bra? Les vår Datingbuddies.com test og finn ut.

  Gå til datingsiden
 • eHarmony.com eHarmony.com

  eHarmony er kanskje den mest suksessrike datingsiden på nett, i det minste på papiret. Men du finner ikke kjærligheten på papiret, den finner du på nettet! Vi bestemte oss for å sjekke ut dette, og du kan trygt si vi har sett frem til en eHarmony anmeldelse.

  Gå til datingsiden
 • Be2.no Be2.no

  Jakten på kjærligheten er en utfordring. Men denne utfordringen kan bli mindre ved å bruke nettdating tjenester, det sier i alle fall Be2.no. Men stemmer dette? La oss finne ut.

  Gå til datingsiden

Skriv din anmeldelse av datingsiden