Dating


Anmeldelse av Tinder

6.5

Tinder.com
Se topp 5

Uansett industri så kommer av og til et firma med en innovasjon som skremmer dagslyset ut av konkurrentene. Når det gjelder nettdating, var Tinder det selskapet. I flere år har andre datingsider kopiert Match-tilnærmingen (se Match.com anmeldelse her) å registrere seg på en datingside og fylle ut masse informasjon om typen person du håper å møte – sammen med det du liker, misliker, hobbyer, hårfarge, kroppsform og en rekke andre beskrivelser av attributter og ønsker. Tinder tilbød imidlertid et super-enkelt «rett-på-sak» alternativ, som er nesten helt basert på konseptet at et bilde sier mer tusen ord.

For noen er idéen om å vurdere potensielt passende forhold basert på et bilde (og det usikre alternativet med å lese noen ekstremt grunnleggende opplysninger om personen) et nedslående tegn på denne «øyeblikkelig tilfredsstillelse» tiden vi lever i. Men for andre er «sveip høyre hvis du liker noen og venstre hvis ikke» prosessen en morsom, rask og effektiv måte å komme gjennom de tusenvis av lokale single som vises innenfor en liten radius av et gitt område.

Se topp 5

Det er ingen tvil om at Tinder er nyskapende og enkel, og drar full nytte av moderne touchskjerm teknologi for å skape en overraskende vanedannende, nesten spill-lignende, opplevelse med nettdating som virkelig kan resultere i noe meningsfylt og seriøst. I begynnelsen ble Tinder kategorisert som en rask app for raske forhold, men det er ingen tvil om at siden IAC (internettfirmaet som eier Match.com) kjøpte merkevaren er det blitt en måte å se etter kjærlighet ved hjelp av en metode som tar bort alle detaljene og lar deg starte samtalen fort; forutsatt at personen du «liker» føler, eller skal vi si sveiper, på samme måte som deg.

Bortsett fra den ekstremt brukervennlige «sveipe» mekanismen, er resten av dating appen også utrolig enkel å bruke. Avanserte søk er enkelt å sette opp med en rekke filtre som er tilgjengelige for å dekke dine behov. Å sende meldinger er enkelt når du har «matchet» med noen, og push-varsler sørger for at du kan holde deg oppdatert på nye matcher og innkommende kommunikasjon.

Så la oss komme til saken; Tinder er gratis å laste ned og med ubegrenset bruk. Faktisk gir den tilgjengelige oppgradering kun ubetydelige fordeler, som muligheten til å «super like» mer enn én person per dag og alternativet til å søke etter brukere i andre geografiske områder enn der du for tiden bor.

Se topp 5

Når alt kommer til alt er den største fordelen med Tinder, til tross for alt det ovennevnte, definitivt størrelsen på medlemskapsdatabasen. Et dating nettside kan være så intuitiv og godt utformet som mulig, men hvis «baren» er tom kommer ingen til å bli der, uansett hvor bra ølen er. Tinder's bar er full, med nye profiler som blir lagt til hele tiden, og denne populariteten er en sentral faktor ved å bli ansett som en av de beste dating app tilgjengelig.

Om du tror at et Tinder-innledet forhold kan vare like lenge som det man finner på en «ekte» datingside, med all selvtillit og søket etter en sjelevenn som kommer på de typiske datingsidene i stedet for tidsbesparende dating apper, eller ikke, er opp til deg. Men ingen kan nekte for verdien av et firma som dukker opp og gjør folks singelliv lettere ved å gi dem et populært og morsomt alternativ. Fungerer Tinder? Absolutt. Det er nå på høyde med Match som et flott nettdating utgangspunkt. Er det svaret på ditt søk etter kjærlighet? Kanskje ikke. Men når en datatjeneste er gratis og så populær som dette, vil det ikke hjelpe ditt kjærlighetsliv ved å hengi deg til nettdating snobberi!

Se topp 5

Som alltid foreslår vi helhjertet at du øker dine sjanser med å finne den ekte kjærligheten ved å bruke mer enn én nettleverandør. Når det finnes så mange flotte datingsider der ute, er det bare ikke fornuftig å begrense seg til en. Undersøk, meld deg på nettstedene som interesserer deg, og husk at nøkkelen til å finne kjærlighet på nettet er å være tålmodig, åpen og forstå at som så mange ting i livet; du høster hva du sår. Ha det gøy!

Andre datingsider i samme kategori

Skriv din anmeldelse av datingsiden

Please select the star