...

Dating


Anmeldelse av Badoo

Badoo har eksistert mye lengre enn hva folk har en tendens til å tro. I Europa har datingsiden vært populær i årevis, hovedsakelig som en datingside forkledd som et sosialt nettverk. Selskapet la ikke mye trykk på fordelene siden kunne ha for single på jakt etter kjærligheten, men medlemmene oppdaget raskt disse kvalitetene.

Mens tiden har forandret seg, har Badoo spredd seg videre til England og deretter til USA. Selv om den fortsatt ikke fullstendig plasserer seg selv som en ren datingside, anmelder vi denne rett og slett fordi dating er en av hovedgrunnene til at folk bruker nettsiden.

I løpet av registreringsprosessen inviterer de deg til å velge grunnen til at du melder deg inn, og her gikk vi for «Dating» valget. Fra dette øyeblikket er det tydelig at vi er i dating-kategorien, med de følgende trinnene som er veldig typisk for andre datingsider vi har anmeldt. Du blir bedt om å laste opp et bilde (dersom du ikke gjør det, blir du stadig bedt om å gjøre dette) samt mer informasjon om deg selv.

Medlemsområdet er en anelse mer interessant. Til forskjell fra andre populære datingsider som fremlegger resultater på en måte som viser flere profiler samtidig, gir Badoo resultatene en om gangen. Ikke ulikt Tinder (les vår Tinder-anmeldelse her), men de har en lignende stil grunnet vekten som blir lagt på hovedbildet til dine matcher. Med det sagt fremlegger den også tydelig felles interesser du har med personen, noe som tilrettelegger muligheten for et romantisk forhold.

Siden er gratis å melde seg inn i, og lar deg titte gjennom medlemsprofiler uten kostnader. Ikke svindler Badoo sine nye medlemmer, men gir dem muligheten til å se hva som finnes. Men det er noen få oppgraderinger som vi stadig blir oppmuntret til å kjøpe gjennom vår vurdering av siden. Betalte løsninger inkluderer aktivering av «Superpowers» (som gir profilen din dobbelt så mye oppmerksomhet) og «Charge Your Points» valget som lar deg betale for andre løsninger som kan øke profilens oppmerksomhet og synlighet.

En meget positivt aspekt ved siden er måten Badoo gir fordeler til medlemmer som verifiserer kontoen sin, ved å stadig oppmuntre brukere til å gjøre dette ved hjelp av en rekke ulike funksjoner ofte via mobiltelefon eller Facebook. Fordelen omfatter generelt sikkerhet på siden, dersom du kan bevise at du er den du utgir deg for å være, får du mer oppmerksomhet på profilen din. Hvis du undrer for deg selv – hvor møter man single kvinner uten å bekymre seg for at personen bak profilen er en helt annen enn personen man utgir seg for å være, hjelper Badoo deg med dette. Og så lenge du vet at personene du ser er ekte medlemmer, er det større sannsynlighet for at du ønsker å bruke tid på å kommunisere med dem. Svindlere synes ofte det er vanskelig å bevise sin identitet, så verifisering som dette er et viktig redskap for å motvirke falske registreringer.

Alt i alt liker vi Badoo, og føler at nettsiden er verdt å utforske. Til tross for at den ikke er rendyrket for dating, mange blir medlem også for å finne nye venner, så har den en infrastruktur som hjelper seriøse datere med å finne kjærligheten. De utmerkede appene er en fin måte å teste ut nettsiden, og det er godt å se en datingside som drar mer nytte av mobilteknologi for betalinger (på Badoo kan du betale via SMS, langt mer praktisk enn den typiske kredittkortløsningen).

Om du er basert i Europa er det også enkelt. Badoo er like mye et åpenlyst valg som populære datingsider som Match eller eHarmony For våre ikke-europeiske lesere anbefaler vi også å sjekke ut Badoo, bare for å teste ut hvordan medlemstallet er i ditt område. Tross alt, når det kommer til å finne din bedre halvdel, må du være åpen for å prøve ut nye nettsider.

Som vanlig anbefaler vi at du er aktiv på minst tre datingsider til enhver tid. Møt single i nærområdet ved å gjøre deg tilgjengelig flere plasser. Flere kontoer lar deg teste ut en rekke datingtjenester raskt, samtidig som den gir deg en mye større sjanse for å få en date.

Andre datingsider i samme kategori

 • Tinder.com Tinder.com

  Vesentlig og enkel eller overfladisk og uformell? Er Tinder en svindel? Er det verdens beste dating app? Vi bestemte oss for at det var på tide å sette sammen en Tinder anmeldelse av den populære dating appen.

  Gå til datingsiden
 • Match.com Match.com

  Match fungerer som Coca-Cola i datingbransjen, men vil alle markedsførings penger og anbefalinger virkelig hjelpe deg med å finne kjærligheten?

  Gå til datingsiden
 • DatingBuddies.com DatingBuddies.com

  Er du ny til nettdating, og kanskje ikke vet helt enda hva som passer for deg? Er det da en side der ute som du kan bruke? Datingbuddies.com er en slik side, som er akkurat det du selv har lyst til at den skal være. Men er den noe bra? Les vår Datingbuddies.com test og finn ut.

  Gå til datingsiden

Skriv din anmeldelse av datingsiden