Dating


Anmeldelse av DatingBuddies.com

7.5

DatingBuddies.com

Er du ny til nettdating, og kanskje ikke vet helt enda hva som passer for deg? Er det da en side der ute som du kan bruke? Datingbuddies.com er en slik side, som er akkurat det du selv har lyst til at den skal være. Men er den noe bra? Les vår Datingbuddies.com test og finn ut.

Er du en nybegynner til nettdating, eller kanskje du har lyst til å prøve en mer generell datingside, der man kan se etter flere ting samtidig i forhold til en datingside som er myntet på et one night stand eller for å finne en livslang partner. Da kan Datingbuddies.com kan være svaret på spørsmålet ditt. De er ikke like fokusert på en livspartner som Match.com, men ikke like one night stand som Tinder, det er midt i mellom. Egentlig er det akkurat hva du selv ønsker det skal være, og lar deg møte andre som ønsker det samme som deg, hva enn det skulle være.

Siden er enkel og grei, du registrerer deg ved å velge kjønn og hva du er på utkikk etter, du skriver inn fødselsdato og gir e-posten din, og så er du i gang. Videre kan man legge til litt mer informasjon om seg selv, slik at man kan vise andre sin personlighet. Her kan man legge inn utseende, hva man ser etter og litt om seg selv og hva man liker ellers. Man kan også legge inn bilder, som de sier er en viktig del av prosessen. Mange datingsider sier at man dobler sjansen for å finne noen med et bilde, og denne datingsiden er ikke annerledes her.

Selv om datingsiden er veldig åpen med tanke på at man kan egentlig lete etter de fleste typer forhold her, selv om utseende på siden ser mer ut som en side som er myntet på å finne en date eller kjæreste. Nettsiden er veldig moderne, og fin og man får et godt inntrykk fra første stund. Dens skaper, Dating Factory har gjort en bra jobb her. Den hvite Datingbuddies.com logoen er klart synlig i midten av to bilder an av mann og en kvinne, som man trykker på ettersom hva man leter etter. Dette liker vi godt! Deretter får man litt kort informasjon om siden, før man kan scrolle ned og se mer informasjon om siden, noen funksjoner og tilgjengelige medlemmer i sitt område. I bakgrunn av dette er det et romantisk bilde av ett part på en date.

Når det kommer til datingsiden så er de mest vanlige funksjonene tilgjengelige, som det å legge til en profil, vise bilder og sende meldinger. Men de har også noen funksjoner som gjør at de skiller seg ut på markedet. De har en chat, som vi synes er bra i og med at ikke alle datingsider har dette. Men de har også video chat! Dette er noe vi aldri har hørt om på en datingside før. Dette er en veldig spennende funksjon som ikke bare er gøy, men det øker sikkerheten. Det er ikke alltid det er trygt å bare møte noen fra nettet, men med deres monitorer som sørger for at datingsiden er fri for spam og svindel og med video funksjonen som gjør at man kan video chatte med sin date før man møtes, kan man føle seg helt trygg. Dette kan også gjøre at man kan skaffe seg bekjentskaper ellers i verden.

Kundeservicen har vi nesten ingenting å si på. Man kan kun sende e-post til kundeservice, men man får svar fort og det er gode svar man får. Det eneste om kanskje kan være et problem for noen er at de tilbyr kun engelsk support. Men dersom dette ikke gjør deg noe, så vil du heller ikke ha noen problemer med dem. De har også en fantastisk FAQ seksjon, som også er på engelsk, men den dekker alle de viktige spørsmålene nye medlemmer måtte ha.

Så, er det verdt å bli medlem på DatingBuddies.com? Våre Datingbuddies.com erfaringer er veldig positive. Det er en moderne nettside med god kundeservice som tilrettelegger for de fleste typer forhold. Så om du kikker etter noe løsere enn tradisjonelle datingsider, så er Datingbuddies.com siden for deg. En side hvor du kan møte nye venner, og kanskje en ny livspartner.

 

Andre datingsider i samme kategori

 • Be2.no Be2.no

  Jakten på kjærligheten er en utfordring. Men denne utfordringen kan bli mindre ved å bruke nettdating tjenester, det sier i alle fall Be2.no. Men stemmer dette? La oss finne ut.

  Gå til datingsiden
 • AcademicSingles.no AcademicSingles.no

  Du er høyt utdannet, i en god jobb og på plass hvor du vil akademisk i livet. Alt du mangler er en partner på samme sted. Hvor går du da?

  Gå til datingsiden
 • eHarmony.com eHarmony.com

  eHarmony er kanskje den mest suksessrike datingsiden på nett, i det minste på papiret. Men du finner ikke kjærligheten på papiret, den finner du på nettet! Vi bestemte oss for å sjekke ut dette, og du kan trygt si vi har sett frem til en eHarmony anmeldelse.

  Gå til datingsiden

DatingBuddies.com anmeldelser:

 • 2017-12-24 03:20:52, Svein (Man, 44)

  Hjalp meg gjennom kjærlighetssorgen

  Anmeldelsen:

  For litt over et halvt år siden ble jeg singel. Etter syv år i samme forhold var det både rart og skummelt å være alene igjen. DatingBuddies gjorde overgangen mye enklere. Like etter bruddet hadde jeg stor kjærlighetssorg og følte meg mislykket og lite attraktiv. All oppmerksomheten jeg fikk på DatingBuddies ga meg selvtilliten tilbake. Jeg tror også det var godt for meg å komme raskt i gang med å date etter bruddet.

 • 2017-11-19 18:38:22, Allæthe (Woman, 41)

  Ikke alt er gratis

  Anmeldelsen:

  Selv om det er gratis å registrere seg på HotSexBuddies må du betale for å få full tilgang til siden. Siden er helt grei, men det finnes mange tilsvarende sider som er vel så bra. HotSexBuddies er en side for folk som er på jakt etter deilig, uforpliktende sex. Er du på jakt etter et langvarig forhold, er det kanskje lurere å bruke en annen datingside.

 • 2017-10-20 07:15:32, NorwegianDatingBuddy (Man, 32)

  Litt dårlig utvalg

  Anmeldelsen:

  DatingBuddies er ganske ny i denne delen av verden, så hvis du holder til i Norge, er det litt få mennesker å velge mellom på DatingBuddies. De aller fleste medlemmene kommer fra USA og Canada, men det vil nok endre seg etter hvert som siden blir mer kjent. DatingBuddies virker som en side med få falske profiler og det er ganske enkelt å komme i kontakt med vanlige mennesker på jakt etter spennende sextreff.

 • 2017-10-20 07:13:34, Daniel McTrondheim (Man, 41)

  Dating Buddies

  Anmeldelsen:

  Har vært medlem av DatingBuddies i noen måneder og er egentlig ganske fornøyd. Siden er seriøs, og du møter ganske mange folk hvis du selv er litt aktiv. Jeg har gått ut med et par stykker fra DatingBuddies, men ønsker ikke noe seriøst forhold akkurat nå, så jeg tar det litt med ro. Videochatten er kul og det er fint å kunne prate litt sammen før man møtes, bare for å se om kjemien stemmer.

Skriv din anmeldelse av datingsiden

Please select the star