Dating


Anmeldelse av NextLove.no

7.8

NextLove.no

NextLove.no er en datingside for skilte og single foreldre, som betyr at den er spesielt designet for å hjelpe disse gruppene med å finne kjærligheten.

Det er et konsept utviklet av Next Love Ltd. i 2013. Det er et relativt lite selskap, men det betyr ikke nødvendigvis at datingsiden ikke fungerer. Slagordet er: Finn din sjelevenn. Og selv om dette er noe de fleste er ute etter, så er dette er en datingside som ikke kommer til å passe alle, i og med at den er myntet på to veldig spesielle grupper mennesker. På grunn av det så må man gjøre opp sine egne NextLove.no erfaringer, men vi kommer til å anmelde nettsiden; slik at du vet litt mer om hva du går til.

Datingsiden har et enkelt layout i hvit og blått hvor logoen i mørkeblått og grønt kommer fint frem. Det er stort fokus på fire profiler på hjemmesiden, sammen med bilder av en PC, en mobil og et nettbrett. På denne måten ser vi at datingsiden er responsiv og den kan brukes hvor som helst og når som helst. De har app for både Android- og iOS-enheter, men man trenger ikke nødvendigvis dette så lenge man kan bruke datingsiden i nettleseren på den enheten man foretrekker. Det finnes også en godt synlig registreringsboks samt all informasjon man kunne trenge nederst på hjemmesiden.

nextlove

Det er lett å finne ut hvor man skal gå for å finne hjelp på førstesiden. Det er en knapp som heter «Kontakt oss» hvor man kan sende inn et kontaktskjema, samt en knapp som heter «Hjelp». Her finner man de mest spurte spørsmålene, slik at man kan lese seg opp selv på det man lurer på. Det står også at kundeservicen er tilgjengelig 24/7 på e-post, så selv om telefonstøtte ikke er tilgjengelig så er det muligheter for å få hjelp.

Det er lett å registrere seg, og det er gratis. Man kan senere betale for et fult medlemskap om man ønsker å ha tilgang til hele datingsiden. Medlemsområdet er ikke veldig innovativt, men det er enkelt og elegant. Det er lett å navigere og bruke og fargepalletten er den samme som på førstesiden. Medlemmene kan se bilde og informasjon om den personen de er inne på profilen til. De kan også be om tilgang til private bilder og album. Dette er en fin funksjon som gjør at man kan dele litt mere informasjon om seg selv til personer man får en god kjemi med.

Det finnes også, per i dag, en «swipe»-funksjon. Dette er gøy og en rask måte å møte mennesker på, spesielt når man sitter på mobilen. Da kan man bruke denne funksjonen, og swipe til høyre med et hjerte eller til venstre med et kryss. Det er klart at dette er en etterligning av Tinders swipe-funksjon, men det er en gøyal funksjon å ha.

nextlove

Det finnes også en blogg på datingsiden. Dette ser mer ut som en NextLove.no test, men da betyr det jo også at en full versjon kommer snart. Det er en del innhold på bloggen, men et par av innleggene har ikke blitt oversatt enda. Det er allikevel fin informasjon om hvordan man dater, om hvordan man forteller barna at man skal date igjen osv. Så om man ikke vet hvordan man skal starte med å nettdate, så er dette stedet å gå.

Er det verdt å bli medlem på NextLove.no? Som nevnt tidligere så er dette en datingside som har en målgruppe, altså skilte og single foreldre. Dette er en gruppe mennesker som kanskje ikke går så mye ut på barer osv. og som derfor kan ha vanskeligheter med å finne noen utenfor jobben og den nærmeste kretsen. Det er et bra konsept som vi liker godt, og selve datingsiden er helt godkjent i forhold til funksjoner og innhold, i tillegg til at den er responsiv og fungerer på alle enheter – som vi liker godt.

nextlove

Den har greit med medlemmer i Skandinavia, og det vil være individuelt om denne datingsiden passer for deg, men det er viktig å huske på at den er ny og at den er tilrettelagt for en målgruppe. Den vil derfor ikke være like stor som sukker.no eller match.com i forhold til medlemmer. Men den vokser stadig!

Andre datingsider i samme kategori

 • Be2.no Be2.no

  Jakten på kjærligheten er en utfordring. Men denne utfordringen kan bli mindre ved å bruke nettdating tjenester, det sier i alle fall Be2.no. Men stemmer dette? La oss finne ut.

  Gå til datingsiden
 • DatingBuddies.com DatingBuddies.com

  Er du ny til nettdating, og kanskje ikke vet helt enda hva som passer for deg? Er det da en side der ute som du kan bruke? Datingbuddies.com er en slik side, som er akkurat det du selv har lyst til at den skal være. Men er den noe bra? Les vår Datingbuddies.com test og finn ut.

  Gå til datingsiden
 • eHarmony.com eHarmony.com

  eHarmony er kanskje den mest suksessrike datingsiden på nett, i det minste på papiret. Men du finner ikke kjærligheten på papiret, den finner du på nettet! Vi bestemte oss for å sjekke ut dette, og du kan trygt si vi har sett frem til en eHarmony anmeldelse.

  Gå til datingsiden

NextLove.no anmeldelser:

 • 2017-11-18 05:44:14, OsloGuy (Man, 38)

  Next Love

  Anmeldelsen:

  Det er ukomfortabelt å dra ut på byen, spesielt i min alder. Jeg ville så gjerne finne noen å dele livet mitt med etter min skilsmisse noen år tilbake, men jeg turte aldri. Så ble jeg anbefalt Nextlove.no av en venninne, og jeg koser meg. Det er mange år siden jeg har fått så mye oppmerksomhet! Det gjør underverker på selvtilliten.

 • 2017-10-20 07:11:37, Lisa (Woman, 40)

  Kommentar til Next Love

  Anmeldelsen:

  Hverdagen hjemme er innmari travel. Det er sjelden tid til å fikse seg og dra på en pub, og om man har tid til det, så har ikke venninna det. Du drar jo ikke ut på byn aleine for å jakte på mann! Men så fant jeg Next Love. Der har jeg tid til å logge inn litt hver dag, noe som har gjort at jeg får tid til å møte noen nye igjen. Jeg kan ikke si jeg har funnet kjærligheten, men jeg har funnet noen å date, og det er søren meg en start det også!

 • 2017-10-15 02:41:00, Camilla S. (Woman, 48)

  Jeg fant kjærligheten!

  Anmeldelsen:

  Tenk det du! Det er det ikke så mange som kan skryte av. Ikke bare fant jeg den én gang, men hele to ganger takket være internett dating og Next Love. Det er skremmende å prøve å date med eksmann og barn, men der inne var det trygt og godt.

Skriv din anmeldelse av datingsiden

Please select the star